Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze cookie statement en privacy policy .

Hoofdgerechten vlees | main dishes meat


traditioneel bereide sucade                    artisanal braised beef

ouderkerker rund met wortelcrème, rode uien en paddestoelen

beef from ouderkerk with carrot cream, red onions and mushrooms

€ 24.50

fazant     pheasant

geserveerd met witte kool, aardappelmousseline en appel jus

served with white cabbage, potato mousseline and apple gravy

€ 26.50

zuurkool     sauerkraut

een klassieker, geserveerd met aardappelmousseline, spek en venkelworst

a dutch classic, served with potato mousseline, bacon and fennel sausage

€ 22.50

hamburger met frites (2 x 125 gr)     hamburger with fries

bacon, tomaat, sla, kaas, zoet-zure rode ui met bbq saus en piccalilly crème

bacon, tomato, lettuce , cheese, sweet and sour red onion with bbq sauce and piccalilly cream

€ 18.50

hollandse biefstuk (250 gr) dutch steak | ribeye steak (280 gr) | entrecôte (225 gr)

€ 23.50                                 € 29.00                          € 25.00

côte du boeuf (450 gr) | onglet steak (300 gr)

    € 39.50                 € 19.50

vergezeld van rode wijn saus    accompanied by red wine sauce

spare ribs met knoflooksaus   spare ribs with garlic sauce

€ 18.50


steaks en spare ribs worden geserveerd met een maïskolfje, geroosterde ui en frites

steaks and spare ribs are served with a slice of corn cob, roasted onions and fries



Hoofdgerechten vis | main dishes fish

hollandse bouillabaisse      dutch bouillabaisse

vers uit de noordzee; poon, scheermessen, kokkels en mosselen, met kimchi

fresh from the north sea: gurnard, razorfish, cockles and mussels, with kimchi

€ 25.00

kabeljauw cod fish

met hollandse garnalen, wortelen, spelt en hollandaise saus met een twist

with dutch shrimps, carrots, spelt and hollandaise sauce with a twist

€ 25.00



Hoofdgerecht vegetarisch | vegetarian dish

risotto van bieten parelgort (V)                   risotto of beet pearl barley(

gegarneerd met gepofte bieten, ingemaakte citroen en zure room

garnished with puffed beets, preserved lemon and sour cream

€ 20.00

spitskool(V)                  pointed cabbage

sjalotten crème met een mix van wilde paddestoelen

cream of shallots and a mix of wild mushrooms

€ 20.00

Quote
geniet van een ontspannen diner in hartje Amsterdam

ontdek ons menu

klik hier